WIJZIGING KRISTUS KONING + FAKKELTOCHT

Beste ouders en leden

 

Haast en spoed is zelden goed… Althans, dat zeggen ze toch. De Chiro van Nieuwmoer gaat jullie het tegendeel bewijzen met een last-minute fakkeltocht aanstaande zaterdag 21/11!

 

Komende zaterdag is het Kristus Koning. Deze religieuze feestdag was vroeger één van de hoogdagen van de chiro. Om deze traditie in ere te houden, vieren ook wij nog Kristus Koning, weliswaar met een hedendaagse invulling : een fakkeltocht met achteraf de mogelijkheid tot een gezellig samenzijn met een drankje en versnapering op de parking naast de lagere school.

 

Graag nodigen wij jullie allemaal uit : leden, broertjes & zusjes, ouders en grootouders,… zijn welkom om samen met ons deze dag te vieren. Om het oude met het nieuwe te combineren,  spreken we om 16.45u af in uniform voor de kerk. Daar wonen we eerst de mis bij. Voor diegenen die liever niet naar de kerk gaan, spreken we af om 17.30u op het pleintje naast de kerk. Daar verkopen we fakkels aan een schappelijk prijsje en starten we onze tocht.

 

Onderweg houden we een korte pauze met de mogelijkheid tot een drankje (warme chocomelk of jenever) en op het einde van de tocht kunnen we ons weer opwarmen bij de vuurkorven. Ook daar kunnen jullie iets drinken en/of jullie magen vullen met een kommetje soep of een hotdog.

 

De opbrengst van deze avond wordt in de spaarpot voor de vernieuwing en herstelling van onze chirolokalen gestopt. Des te meer reden om dus je wandelschoenen en fluohesje (zeker niet te vergeten!) uit de kast te halen!!

 

Hopelijk tot zaterdag!

Namens de leiding van Chiro Sloepi