Spaghettiavond

Na het – toch wel overweldigende – succes van de vorige jaren, waagt Chiro Sloepi zich ook dit jaar weer aan een overheerlijke spaghetti-avond!

Op vrijdag 27 september kunt u tussen 17u en 21u afzakken naar het chiroterrein van Chiro Nieuwmoer om daar naar hartenlust spaghetti te komen slurpen met familie, vrienden, je jeugdbeweging en andere liefhebbers van deze Italiaanse kost! Zijn de kinderen nog goed aan het ravotten of hebt u helemaal geen zin om naar huis te gaan nadat jullie magen gevuld zijn? Geen enkel probleem, ook daar zijn we op voorbereid : u bent altijd nog welkom in ons bruin café waar de bierliefhebbers onder ons zich in de 7e hemel zullen bevinden. Wij doen dit jaar namelijk een grote bierproeverij! We zullen hier meer dan 40 bieren schenken dit met een boekje waarin je wat meer te weten komt over uw bier. Natuurlijk zullen er ook nog andere dingen te verkrijgen zijn dan bier.

Spaghetti à volonté! Volwassenen betalen €12 voor een spaghetti bolognaise, voor de kleintjes rekenen we €8 aan. Ook vegetariërs stellen we niet teleur, want voor hen hebben we een verse vegetarische saus in petto.

  1. Omdat we ook onze onze collega’s van andere jeugdbewegingen willen uitnodigen kunnen zei al voor 10€ genieten van hun spaghetti als ze in uniform komen. Alles wordt vers bereid door onze lieve kokjes!

Met spijt moeten wij u mededelen dat u zich niet meer kan inschrijven voor onze spaghetti avond.

Maar niet getreurd u bent nog steeds welkom op onze Biers From Hell

Hopelijk tot dan!

#ChiroNieuwmoerBouwt