Spaghetti-avond Chiro Sloepi 2022

Op vrijdag 23 september kunt u tussen 17u en 21u afzakken naar het chiroterrein van Chiro Nieuwmoer om daar naar hartenlust spaghetti te komen slurpen met familie, vrienden, je jeugdbeweging en andere liefhebbers van deze Italiaanse kost! Zijn de kinderen nog goed aan het ravotten of hebt u helemaal geen zin om naar huis te gaan nadat jullie magen gevuld zijn? Geen enkel probleem, ook daar zijn we op voorbereid : u bent altijd nog welkom in ons bruin café waar de bierliefhebbers onder ons zich in de 7e he(me)l zullen bevinden. Wij organiseren namelijk een grote bierproeverij ‘Beers From Hell’. Meer dan veertig bieren zullen hierbij geschonken worden en er zal een boekje voorzien worden met info zodat je meer te weten komt over het bier dat je aan het drinken bent. Meer info op www.beersfromhell.eu of de facebookpagina https://facebook.com/events/s/beers-from-hell-2022/1260242954379928/
Dit jaar is er ook de optie om je heerlijke pasta te komen ophalen op het Chiroterrein en thuis lekker op te smullen!
Spaghetti à volonté! Volwassenen betalen €12 voor een spaghetti bolognaise, voor de kleintjes rekenen we €10 aan. Ook vegetariërs stellen we niet teleur, want voor hen hebben we een verse vegetarische saus in petto.
Dit jaar is er ook de optie om onze heerlijke pasta carbonara te eten!
Jeugdbewegingen genieten van een actie als ze in uniform komen, en betalen slechts €10 per persoon. Alles wordt vers bereid door onze lieve kokjes!
Schrijf je nu in via de volgende link: https://forms.gle/U7sDpiMaKAnykmSx5
Inschrijven kan tot en met vrijdag 16 september.
Tot dan!😁