Pagadder september-oktober

Hé Pagadders!

Hier is een maandprogramma voor september en oktober, je leest hier welke zotte toeren we allemaal gaan uithalen elke zondag. We vliegen er dit jaar in met heel wat zotte activiteiten:

15 september:
Op de eerste Chirozondag van het jaar spelen we traditiegetrouw een openingsspel met de hele Chiro. Kom te weten wat het jaarthema is en wie je groepsleiding is!

22 september:
Vandaag spelen we het grote raak-zo-snel-mogelijk-aan-de-overkant-middagspel. Wie zal de snelste zijn? We zijn benieuwd!

Zondag 29/9 is het geen Chiro, ooooh! We houden wél ons jaarlijks feestweekend, joepie! Schrijf je voor 20/9 in voor onze spaghetti-avond op vrijdag 27/9 en geniet van de heerlijke verse spaghetti door onze kokjes gemaakt! Ook is er een bierproeverij deze avond, Beers from Hell (uiteraard voor de mama’s en papa’s, moekes, vokes, tantes, buren,…).
28/9 is onze fuif Slupiler. Er is ook een bruin café aanwezig. Wederom iedereen welkom!

6 oktober: Golfen is leuk, maar Nieuwmoer City Golf is nog leuker! Laten we allemaal golfkampioenen worden!

13 oktober: Jullie weten ondertussen al dat jullie leiding soms goed de aap kan uithangen. Vandaag spelen we het grote dierentuinspel. De dieren zijn ontsnapt, helpen jullie ze weer te vangen?

20 oktober: Onze jaarlijkse vriendjesdag! De leden mogen eender wie (broers, zussen, vriendjes, neefjes, nichtjes,…) eens laten proeven van een Chirozondag op Chiro Sloepi.

27 oktober: We nemen jullie mee op wereldreis! Maak jullie klaar voor het Wilde Westen, het Verre Azië (waal ze lijst en flietjes eten, lekkel!) en het verrassingsland!

Zo, we hopen dat jullie allemaal mee komen spelen!

Extra info voor de nieuwe leden (en een opfrissing voor de oudsten): de Chiro is van 14u tot 17u. Je doet best speelkleren en stevige schoenen aan, want vuil kunnen we weleens worden! Je mag zelf een vieruurtje en drinken meenemen, enkel op de vriendjesdag maken onze kokjes iets lekkers! Je hoeft nog niet meteen een heel Chiro uniform te kopen voor de eerste weken. Een beige short of rok en een rood t-shirt, topje of trui is zeker in orde nadien. Wil je wel echte Chirokleren kan je die kopen in De Banier in Antwerpen of kan je eens horen bij andere ouders of ze tweedehands kleren hebben. Een tweedehandsverkoop doen we niet meer.
Na de eerste twee weken komt jullie leiding langs om je in te schrijven en een medische fiche in te vullen. Wil je lid worden? Laat dan zeker je adres na de eerste weken.

🙂

Wie jullie leiding is, komen jullie te weten na het openingsspel, maar we hebben er allemaal alvast keiveel zin in!
Heel veel Chirogroetjes, de Pagadderleiding