Maandprogramma Tito’s oktober-november

Aah dag tito’s!

Hier is, speciaal voor jullie, het allereerste maandprogramma van het jaar. Zoals je wel kan zien vliegen we er direct in met enkele bangelijke activiteiten!

-3 oktober: zorg maar dat jullie maagjes zo min mogelijk gevuld want jullie gaan goed moeten eten! We spelen namelijk frituursnackquiz!

-10 oktober: pas is er een ramp gebeurt op de chiro. Iemand heeft namelijk alle Fristi opgedronken! Jullie gaan moeten uitzoeken wie dit heeft gedaan tijdens onze kei coole chiro-cluedo!

-17 oktober: houden jullie van een uitdaging? Houden jullie er ook van om heel de tijd dezelfde richting uit te gaan? Kom dan zeker 17 oktober naar de chiro! We gaan namelijk op paralympische rechtdoortocht!

-24 oktober: vandaag zullen we zien wie van jullie het beste showbizzbeest is, wie van jullie het meeste talent heeft maar vooral wie het beste de show kan stelen! We spelen namelijk het grote showbizzspel! Kom dus als een echte showbizzster verkleed!

-31 oktober: 31 oktober is uiteraard Halloween! Daarom gaan wij mee doen aan de halloweenbingo in de Kroon! Neem zeker een klein zakcentje (5-10 euro) mee voor een drankje en een eventueel hapje in de Kroon. Kom ook zeker ik Halloweenthema verkleed!

-7 november: vandaag gaan we het dorp verkennen tijdens onze kei coole dorpsspelen!

-14 november: altijd al willen strijden om een plekje aan de top? Denk jij dat jij een zeer talentvol en slim mens bent? Kom jezelf dan zeker bewijzen in deze grootse strijd, namelijk Homo Universalis!

-20 november: Op deze zaterdagavond is het Christus Koning viering! Het is dus op zondag geen Chiro! Meer info hierover volgt!

-28 november: 28 november hebben we voor jullie een keuzeruimte voorzien waarbij je kan kiezen of je het rustig aan gaat doen of je alles gaat geven!

Dit waren onze eerste 2 maanden al weer! Hopelijk komen jullie naar alle activiteiten! Tot dan!