Maandprogramma Rakwi

Beste, liefste en tofste Rakwi’s

Zijn jullie ook zo blij dat het Chirojaar is terug begonnen? Wij ingeval wel, we maken er nog een toffer en gekker jaar van!

15 september Dit was de eerste Chirozondag waar jullie uw fantastische leiding hebt leren kennen.

22 september Wij gaan vandaag eens kijken hoe ruw jullie kunnen zijn en hoe goed jullie uw lokaal kunnen inrichten, wij zijn benieuwd! We spelen dus rauwe buitenspelen.

29 september Vandaag is het jammer genoeg geen Chiro omdat het dan het feestweekend van de Chiro is. Vrijdag mogen jullie zeker komen smullen van een lekkere spaghetti waar nadien nog een speciaal bruin café wordt gehouden voor de ouders. Tot dan!

6 oktober Wij gaan vandaag eens kijken hoe goed jullie tegen een balletje kunnen slaan, we spelen vandaag minigolf!

13 oktober Kennen jullie het spel stratego ? Hebben jullie dit eens gespeeld? Wij gaan vandaag ingeval levend stratego spelen!

20 oktober Wij gaan op tocht en niet zo maar een tocht, neem uw beste wandel/loopschoenen mee want jullie gaan moeten proberen andere groepen in te halen? Zal dit jullie lukken?

27 oktober Omdat wij hebben gehoord dat jullie goed kunnen schuilen, echte avonturiers zijn. Gaan we vandaag paintballen!!!!

Jullie leiding kijkt ingeval had uit naar het nieuwe jaar om aan deze fantastische groep leiding te geven, wij hopen dat jullie ook zoveel goesting hebben dan ons!

Groetjes, liefs
Robkop, Nelles, Sander ( Sandra )