Maandprogramma november – december tito’s

Dag beste TIppers en Toppers!!! (oftewel Tito’s)

Hier is het laatste maandprogramma voor 2014. In november zijn er veel speciale datums, dus kijk dit zeker goed na voor je naar de Chiro vertrekt!

 

Zondag 2 november: Om november te beginnen doen we het opgroeispel. Vandaag doorlopen we alle fases van het leven, van baby, peuter, kleuter tot puber, volwassene en gepensioneerde. Tot zondag! Na de chiro houden we uniformenverkoop van 17u-18u.

 

Zondag 9 november: Vandaag is het geen Chiro voor jullie want jullie leiding moet opdienen op de restaurantdag. Kom zeker af om lekkere spareribs, vidé of iets anders te eten!!!!

 

Zondag 16 november: Vandaag doen we een opdrachtenfotozoektocht. Neem misschien je ultramoderne gsm’s mee…

 

Zaterdag 22 November: Vandaag is het feest!!! Het feest van Christus Koning, jullie worden om 16u45 aan de kerk verwacht. Na dit toffe feestje kunnen jullie nog op de Chiro terecht voor een kommeke soep! Het zal ongeveer gedaan zijn om 19u.

 

Zondag 30 november: Er wordt deze tijd van het jaar al genoeg over Sinterklaas en de Kerstman gepraat! Daarom spelen wij vandaag het vrolijke Paashaas-spel!!!

 

Vrijdag 5 december: Weer een speciale avond, want deze avond gaan we zwemmen!! Neem  5 euro mee en kom om 19u naar de Chirolokalen! Ouders die willen rijden zijn ook altijd welkom. 😉 en om 21u30 zullen we weer vertrekken in Zundert.

 

Vrijdag 12 december: Vanavond houden we filmavond, de film start om 19u30 en is gedaan rond 22u. Neem ook wat centjes mee als je een hapje of een drankje wilt verorberen!!

 

Zondag 21 december & zondag 28 december: Jullie leiding is veel te druk bezig met hun examens en kunnen daarom geen Chiro geven. Maar geen nood, in januari zijn we er weer!!

 

Tot dan!

Met vriendelijke groeten,

Bari, C-mon & Robiño