Maandprogramma november-december (Speelclub)

Jow jow jow speelclubs!
Ja jullie zien het goed, wij hebben weer een heleboel nieuwe activiteiten in petto voor jullie! Schrijf ze alvast in jullie agenda!

3/11
Zeg maar allemaal tegen jullie mama & papa dat je je vuilste, slechtste,… kleren en schoenen moet aandoen! Wij raden zelfs aan om goeie katsjoe botten aan te doen, want wij gaan vandaag alleen maar rechtdoor! Dus ook door die natte waterachtige beken en weien! 😜

10/11
Hopelijk lusten jullie allemaal super graag chocolade want vandaag is het de enige echte fantastische lekkere speelclub chocolade zondag! #chocoladespel

17/11
Bereid jullie allemaal maar goed voor want vandaag wordt een spannende strijd! Wie gaat de uitdaging aan om onze Paralympische spelen te winnen?!

23/11
Deze zaterdag is het de enige echte Christus Koning viering. Wij hopen echt dat jullie allemaal (in chiro uniform) komen zodat we met zen allen kunnen laten zien wat voor zalige groep / chiro wij zijn!
Na de viering gaan we nog op een gezellige fakkeltocht! Kom dus met zo veel mogelijk, want hoe meer zielen hoe meer vreugde!

1/12 Miss Chiro
Rarara wie wordt Miss Speelclub voor dit chiro jaar? Kom zeker af deze zondag en laat ons al je talantjes zien! Wij zijn benieuwd wat jullie voor ons in petto hebben!

6/12
Alle speelclubs zwemmen in het water tralalala, alle speelclubs zwemmen in het water tralalala…
Dit weekend zetten we in met een zotte zwempartij! Zijn jullie er allemaal bij?!

13/12
Om het weekend goed in te zetten, houden wij een bangelijke filmavond! Welke film we gaan zien, is ook voor ons nog een grote verassing! Wij zijn alvast benieuwd hihi

Dit is het dan se, ons nieuw maandprogramma! Wij zijn bijna niet meer te houden om er aan te beginnen… Bangelijk veel zin in de nieuwe activiteiten! Hopelijk staan jullie elke zondag paraat zodat we zalige momenten kunnen beleven en goed wat ravotten!
Groetjes jullie liefste leiding ;))

Ps: Voor bepaalde activiteiten kan er nog wat extra info volgen! Wij zullen dan zeker nog iets laten weten!