Maandprogramma november-december (Pagadder)

Jooo Pagadders!
November is bijna aangebroken, dit betekent uiteraard dat er een nieuw maandprogramma voor november en december te vinden is. Dit worden (zoals alle andere maanden) 2 bangelijke maanden vol leuke chiro-activiteiten!

3 november:
Vandaag zullen we het super coole Svekke-Bari-en-misschien-Simon-komen-samen-met-Bernd-leiding-geven-namiddagspel spelen! Kennen jullie Svekke en Bari al? Dan zal je deze 2 kastaars wel snel genoeg leren kennen. Ze hebben er alvast veel zin in, jullie ook?
10 november:
Dit zal de mooiste dag van ons leven worden, we gaan namelijk trouwen! Vinden jullie de ideale partner? We zullen het dan zien.
17 november:
Willen jullie laten zien dat jullie het in jullie hebben bouwvakker te zijn? Dat kan, want vandaag spelen we het grote bouwvakkersspel!
24 november:
Vandaag is het jammer genoeg geen chiro ☹. Maar niet getreurd! Jullie kunnen 23 november in de avond naar de mis komen en nadien lekker gezellig meewandelen met onze jaarlijkse fakkeltocht. er wordt tijdens en na de tocht ook een drink/eetgelegenheid voorzien.
1 december:
O nee! Ome Jaap is al zijn chocomel kwijtgespeeld! Wie kan er nu de winter inzetten zonder chocomel? Wij alleszins niet. Daarom zullen we ome Jaap dus helpen zijn lekkere, warme chocomel terug te vinden.
6 december:
Het is voor de verandering op vrijdagavond chiro. Vandaag zullen we gaan zwemmen te Zundert! Hoezee! We vragen alle leden vriendelijk 5 euro mee te nemen voor de inkom van het zwembad te betalen. Meer info over het zwemmen volgt nog op de site en de Facebook-pagina.
13 december:
Deze week is het ook chiro op vrijdag. Alleen zullen we vandaag niet gaan zwemmen maar een goei filmpke zien, het is namelijk film-avond! Joepie!
22 & 29 december:
Het is dan kerstvakantie, dus geen chiro. Fijne feestdagen toegewenst aan alle pagadders!

Ziezo, nu zijn jullie op de hoogte van alle leuke en coole dingen die we de komende maanden gaan doen.
Groetjes van jullie toffe leiding: Anthony, Elien en Bernd!