Maandprogramma nov-dec Tito’s

hey beste titokes,

 

de 2 eerst bangelijke maanden zijn alweer voorbij maar uiteraard stopt het chiro jaar hierna niet!! hieronder vind je het maand programma van november en december. hopelijk amuseren jullie je deze maanden even hard als de leiding in de maanden september en oktober!!

 

1 november: op deze dag zal het jammer genoeg geen chiro zijn, want vandaag is het Allerheiligen.

 

8 november: vandaag gaan we een spannende chirodag beleven! kom in je engste outfit verkleed naar de chiro want we gaan halloweenspel spelen!

 

15 november: wij weten niet of jullie het tv-programma Tom testeron kennen, maar na vandaag zullen jullie dat zeker kennen. we gaan Tom testeron spelen!!!

 

21 november: deze zondag dat er aankomt is het Christus koning maar op de chiro gaan we dit niet op zondag vieren maar op vrijdag. kom om 19 uur naar de chiro, dan gaan we een fakkeltocht doen en hierna maken we een kampvuur. Dit gaat duren tot 21 uur. Neem ook zeker je fluovestje mee.

 

29 november: onze titogroep is uiteraard de beste groep van heel de chiro en dat komt door een aantal factoren. 1 van de belangrijkste factor hierbij is vertrouwen. dat gaan we vandaag op de proef stellen want we spellen vertrouwensspelletjes!

 

4 december: vandaag mag je je zwemkleren aantrekken want we gaan een plonsje nemen in het zwembad van Zundert. uiteraard moet je je zwemkledij meenemen maar wat je ook niet mag vergeten is 5 €. 19u30 aanwezig zijn op chiro, 21u15 vertrekken we vanuit Zundert terug naar de chiro en om 21u30 zijn we terug gearriveerd op de chiro.

 

11 december: vandaag gaan we een filmpje checken op de chiro! het is de bedoeling dat jullie om 19u30 aanwezig zijn op de chiro met eventueel een beetje geld (voor wat lekkers te kopen ). om 22 uur zal spijtig genoeg de ofwel ‘spannende, grappige, romantische, …’ film gedaan zijn

 

20 en 27 december: deze zondagen is het spijtig genoeg geen chiro wegens de feestdagen die er aan komen.

 

maar iedereen alvast FIJNE FEESTDAGEN EN GELUKKIG NIEUWJAAR.

groetjes de titoleiding liese, geert en ward