Maandprogramma nov-dec Pagadders

Dag liefste pagadders!

 

Ondertussen hebben we er twee chiromaanden opzitten en zijn jullie helemaal ondergedompeld in het chiro-avontuur! Kan je er geen genoeg van krijgen? Gelukkig maar, want wij hebben nog 8 fantastische chiromaanden voor jullie in petto. Ook deze twee maanden zitten weer boordevol speelplezier!

 

01/11 Vandaag is het geen chiro, het is immers Allerheiligen.
08/11

 

Vandaag gaan wij samen met jullie alle kringspelletjes spelen die wij in de chiro ook spelen. Na vandaag zijn jullie dus echte chirokerels en chirogrieten!
15/11 Rapunzel is door haar kwaadaardige moeder hoog opgesloten in een enge toren. Volgens het sprookje wordt voorspeld dat er een knappe prins voorbij zal rijden op zijn paard, maar wat nu als er drie knappe prinsen voorbijrijden en alle drie beweren dat ze de ware liefde van Rapunzel zijn? Wij gaan samen uitzoeken wie de echte prins en de ware liefde van Rapunzel is!
21/11 Christus koning, we verwachten jullie om 19u op de chiro en dan gaan we op fakkeltocht met heeeeel de chiro. Als we terugkomen gaan we nog gezellig met zen allen rond het kampvuur zitten met een kom soep, een chocomel of dergelijke. Om 21u is de activiteit gedaan.Neem ook zeker je fluovestje mee.
29/11 Vandaag gaan we jullie hersenen horen kraken op onze enige echte PAGADDERQUIZ!
05/12 Deze nacht verjaart Sinterklaas! Om hem iets terug te geven voor al zijn cadeautjes die hij altijd geeft, gaan wij zélf een cadeau knutselen voor hem om naast je schoentje te zetten. Breng zoveel mogelijk kosteloos maar waardevol materiaal mee! We spreken af om 16.30u aan het lokaal en het is gedaan om 19u.
11/12 Vanavond is het filmavond van 19h – 21h. Neem gerust een klein beetje geld mee, want jullie kunnen een drankje of hapje kopen aan €0.50/stuk!
20/12 en 27/12 Deze twee dagen zijn jullie vast van het ene familiefeest naar het andere aan het hollen. Het is dus geen chiro.

 

Groetjes

Kurt, Klaartje en Merel