Maandprogramma Mei – Juni Rakwi

Hallo Beste Rakwi’s! De twee laatste maanden gaan vanaf nu in…

Zondag 4 mei:
Om 14u. spelen we kampenbouwmetpaintbalspel. Neem een wit T- shirt en je call-of-duty skilzz”  (dat is één of ander schietspel voor rare mensen) mee!

Zondag 11 mei:  
Vandaag trekken we naar de kalmthoutse heide en spelen we een megagraafverbroederingsspel! We vertrekken om 13:00 aan de chiro. Ouders om te rijden zijn steeds welkom. We proberen om 17:30 terug te zijn.

Vrijdag 16 mei:

Vandaag houden we kinderdisco! Kom allemaal verkleed om 19:00 naar de chirolokalen van Nieuwmoer! Neem allemaal 2 euro mee en we maken er een echt feestje van. Eet niet te veel, er worden kleine snacks voorzien. Eind-uur voorzien om 21:30u. Zondag is het geen chiro!

Zondag 18 mei:
Het is Brunch vandaag! Allemaal lekker komen eten.

Zondag 25 mei:
Vettige en waterspelen vandaag, best laat je je communiekleren thuis. Neem ook allemaal een spons mee. Zet het warme bad thuis al maar klaar.

Zondag 1 juni:
Vandaag doen we slotentocht! Trek je communiekleren zeker weer niet aan, voor de kou-scheiters breng extra kleren mee. Doe ook oude schoenen en sokken aan.

Zaterdag 8 juni:
Trek vandaag wel je communiekleren aan want vandaag is het jullie vormsel. Geen chiro dit weekend!

Vrijdag 13 juni:
We gaan zwemmen in zwembad “De Wildert”! Vergeet je zwemkledij niet en 5 euro voor inkom. We verwachten jullie om 19:00u. aan de chirolokalen. We zouden ook graag aan enkele ouders vragen of ze willen rijden. Om 21:00u. zijn we opgedroogd en om 21:30u zijn we aan terug op de chiro.

Vrijdag 20 juni:
Vanavond is het filmavond: De film begint om 19:30u en om 21:30 zal deze gedaan zijn. Breng wat zakgeld mee voor wat drinken en chips (1 euro per consumptie) zoals bij de echte cinema!

Zondag 29 juni:
Examens gedaan! Verrassing! Grote vakantie! Yes! Binnenkort meer informatie!

Voor de rest komen we nog wel langs voor het kamp.

Groetjes van de Leiding: Robin, Kurt, Bart en Stijn