Keti Maandprogramma maart-april

 

Dag Kerels en Tiptiens!
Na de vortex wordt het weer warmer op de Nieuwmoer en kunnen we ons weer klaarmaken om er twee BANGELIJKE maanden van te maken!
We hopen jullie dan ook weer iedere zondag te mogen verwelkomen!!

3 maart Is het alweer de derde editie van Bier Zkt Vrouw, de fuif van de aspi’s in de Rex! De leiding is er ook met zijn allen bij, en we hopen jullie natuurlijk ook te zien, Keti’s! We gaan dan ten slotte ook onze kas een beetje spijzen, voor de shiftenlijst: zie Whatsapp!

4 maart Moeten wij uitrusten van al dat dansen en onze verkopersskills te tonen! Geen Chiro, maar bel alvast AL uw vriendjes en vriendinnetjes op voor onze activiteit volgende week…

11 maart Dan is het VRIENDJESDAAAAAG! Feest, feest, feest, de kokjes zijn er, de leiding is er, en hopelijk enorm veel vrienden!
Prijsje voor het lid met de meeste meegebrachte vrienden, dus doe je best! Wat gaan wij doen? Een heus Kubb-super-deluxe-editie-toernooi!

18 maart We weten dat sommigen onder jullie soms wat aan de luie kant zijn, in tegenstelling tot jullie energieke, springlevende leiding met uitzonderlijk goede conditie… Vandaag zullen jullie ook tempo moeten maken, want snelheid is precies wat je nodig hebt! Maak jullie klaar voor BINNEN DE MINUUT!

25 maart Leidingswissel! Vandaag krijgen jullie leiding van andere leiding van onze Chiro, en wij gaan ook even andere groepen begeleiden.

1 april Jullie moeten thuis wachten op de Paashaas en heel veel chocolade eten! Geen Chiro dus vandaag, en dit is geen 1 april-mopje, lol.

8 april Omdat jullie grave grieten en stoere boys zijn, mogen jullie je vandaag helemaal uitleven met een hele hoop RAUWE BUITENSPELEN!

15 april Keukenprinsen en -prinsesjes, dit is jullie dag! Opdracht: neem allemaal minimum 2 ingrediënten mee naar de chiro, dat mag vanalles zijn, maar kruiden en boter voorziet de leiding zelf al! Jullie mogen tegen niemand zeggen welke ingrediënten jullie meenemen!

22 april Onze jaarlijkse, lekkere brunch is vandaag weer! Kom dus allemaal af met de mama, papa, oma, opa, tantes, nonkel, liefjes,…

29 april Het weer zorgde al een paar keer voor een change of plans, maar we zijn ervan overtuigd dat we vandaag gewoon gaan! En niet zomaar gaan, we gaan RECHTDOOR! (Vergeet geen slechte schoenen en warme kleren!)

(De leefweek gaat door in mei, maar geen stress, daar krijgen jullie heel binnenkort uitgebreid informatie over!)

Groetjes van Michel, Bari, Kaat en Elien!