Maandprogramma maart – april aspi’s

Hey lovies en Kaat -_-

 

Hier is het maandprogramma voor de komende maanden Maart en April. Zijn jullie kindjes er klaar voor?

 

 

6 Maart; Zullen jullie het grote leidingspel krijgen van twee grote leidingsvoorbeelden, ahja Robin is er ook bij L.

13 Maart; Vandaag zullen jullie zonder Pieter en Stef moeten, maar zoals in monty python gezongen wordt; Always look on the bright side of life. En er is wel degelijk een bright side want jullie zullen ook geen last hebben van Robin, tis namelijk leidingswissel.

20 Maart; Vandaag spelen we het grote Irriteer-Robin-spel, dus bedenk al vast maar spetterende ideeën om het leven van onze paardenliefhebber zo zuur mogelijk te maken want tis voor punten.

27 Maart; Tis pasen, geen chiro.. Dus ook weer geen Robin, hip hip hoeraaa!!!

3 April; Vandaag spelen wie-is-de-mol zodat we eindelijk van het gezaag van Elien af zijn… We gaan dus te weten kom wie de mol/rat is onder de leden, bij de leiding hoeven we ons dat niet meer af te vragen want tis de Robin.

10 April; Tis brunchtijd, jullie zijn allemaal welkom ondanks de aanwezigheid van Robin, zit de kans er toch wel in dat er sfeer zal zijn.

17 april; We gaan op achtervolgingstocht, voor deze toch is het aangeraden om te fiets naar de chiro te komen. 1 groep zal ook pech hebben en Robin meekrijgen op de toch. Je kan enkel hopen dat je niet het kortste lintje trekt die dag.

23 april; Heuj avondactiviteit op zaterdag, van 19h tot 22h . Doe zeker goede wandelschoenen aan want Pieter en Stef gaan jullie droppen en dat is nog niet alles, we geven jullie nog eens een blok aan jullie been mee. Wat voor soort blok, wel we zadelen jullie op met Robin.

 

 

Hebben jullie er ook zoveel zin in? Kom dan zeker elke activiteit meedoen!!!

Ja Anthony, je bent nog steeds welkom hoor J <3.

Peace out,

Pieter, Stef en Robin