Lekker op kamp!

Beste ouders, leden en sympathisanten

Ondertussen is de eerste helft van dit chirojaar weer gepasseerd en nadert er ons weer een spetterend chirokamp! Wij, de kokjes en leiding van Chiro Sloepi Nieuwmoer, zijn alvast begonnen met de voorbereidingen om er ook dit jaar een fantastisch kamp van te maken!

Maar daarbij hebben wij ook jullie hulp nodig… Elk jaar zijn er verschillende acties om jeugdbewegingen te steunen. En dit jaar doet onze chiro voor de eerste keer mee aan deze acties waarmee we gratis melk, appelsiensap én lotus speculoospasta kunnen verdienen voor op kamp!

Daarom zouden wij graag een oproep doen op jullie om ons te helpen. Hiermee steun je immers onze chiro op een wel heel eenvoudige manier!

–       Op de verpakkingen van Joyvalle en Appelsientje zitten er rode flapjes. De bedoeling is dat wij enorm veel van die rode flapjes verzamelen want per flapjes kunnen wij deze omwisselen voor 1liter gratis melk of sap voor op kamp! De verzamelde flapjes kan je deponeren in de collectebus in de spar of je kan ze ons bezorgen op een chirozondag tussen 14u en 17u aan de chirolokalen! Meer info vind je op https://lekkeropkamp.be/nl .

–       De lotusactie gaat iets anders te werk. Op de potten lotus speculoospasta en ook de koeken van lotus staan barcodes die jullie kunnen ingeven via de site https://lotusopkamp.be/. Hier geldt ook weer dat per 10 barcodes wij 1 pot speculoospasta verdienen.

Wij zouden dus graag beroep willen doen op jullie om deze mee te verzamelen zodat we veel melk en speculoospasta kunnen verdienen! Het geld dat we blijven behouden door deze actie, kunnen we immers besteden aan leukere dingen op kamp! Verder zouden we ook willen vragen om dit bericht door te sturen naar grootouders/nonkels/kennissen/… of het te delen via facebook. Immers, hoe meer zielen, hoe meer melk én speculoospasta!

Alvast bedankt!

De leiding en kokjes van Chiro Sloepi

joyvalle