Kampinformatie Tito’s

Beste Tito’s

Hopelijk hebben jullie, net zoals wij, allemaal zin in het kamp. We hopen dat jullie allemaal meegaan. Want zoals ze zeggen: Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. We gaan op kamp met de fiets. Onze mooie kampplaats bevindt zich in Gooik, niet bij de deur dus. Een volledige-in-orde fiets is dus wel het aangenaamste en het veiligste. Deze zal gecontroleerd worden als jullie jullie koffers komen afleveren. Dus neem allen jullie fiets mee dan. Neem ook een extra fietsband mee als we richting Gooik fietsen, zodat we deze kunnen vervangen in geval van nood.

Paintballen staat ook weer op onze planning, een wit T-shirt moet dus ook in jullie tas zitten. Vergeet ook zeker geen slaapzak en een matje of luchtmatras. Veldbedden en echte matrassen laat je beter thuis. Dit is het beste wat transport en comfort in de tent betreft. Een zaklamp is ook altijd handig om bij te hebben en eventueel een gsm. Andere elektronische spullen blijven ook beter thuis, want deze zijn niet bevorderlijk voor de gezelligheid. Of het zou een zeer spijtige zaak zijn mochten deze dure gadgets verloren geraken. Wat je dan best wel weer mee kan nemen is een wat zakgeld (rond de 25 euro) voor de daguitstap en de 2 daagse.

De details over onze fietstocht leggen we niet uit, maar in grote lijnen zijn we van plan om vrijdag 1 augustus te vertrekken in vroege ochtend (8u.) aan de chirolokalen. Dan rijden we op een rustig tempo richting Gooik, met de nodige pauze’s. Een intensieve training zal dus niet nodig zijn. Met de nodige motivatie, een goede sfeer en een goedgezinde groep zullen we er zeker geraken.

We kijken al uit naar het formidabel kamp dat ons te wachten staat. De kers op de taart van ons mooie chirojaar, waarvoor we jullie alvast willen bedanken. Nog even geduld.

Tot dan!

Brent, Ward en Tis