Januari-Februari Pagadders

Dag pagadders en ouders!
Wij wensen jullie de beste wensen en een gezond 2020 maar het belangrijkste: super veel toffe momenten op de chiro!! Wij hebben daar alvast super veel zin in!!

Op de Chiro is 2020 wel bijzonder gestart: er is twijfel tussen de leiding wie er in onze groep de meeste spelletjes kan winnen! Daar hebben we iets op gevonden, we gaan 5/1 laddercompetitie spelen! Zo kan iedereen proberen te bewijzen dat hij of zij de meeste spelletjes kan winnen.

Verder gaan we nog eens een controleren of door al dat vuurwerk geen huisnummers zijn versprongen door het verschieten, dus gaan we op 12/1 op huisnummer tocht.

Vroeger toen de leiding nog klein was kregen wij geen PlayStation spelletjes maar kregen wij een bordspel onder onze kerstboom maar dat zullen jullie al wel niet meer kennen 😉 dus daarom gaan wij speciaal voor jullie een bordspel tot leven brengen en gaan we 19/1 stratego in het groot spelen!

“Ik ben een gewone meid, maar bij Mega Mindy tijd, ben ik dapper, ben ik stoer� Dan ben ik van niemand bang, hou ik boeven in de tang, draai ik elke dief een loer�
Iedereen die wordt belogen, wordt bestolen, wordt bedrogen! Geef een seintje En ik kom er aan�Is het een varken? Is het een hond? Nee, dat is het niet! Het zijn megaaa pagadders, die lopen in het rond”
Zoals jullie horen zijn we helemaal in superhelden modus dus daarom spelen we 26/1 het mega grote superhelden spel!

Zoals jullie thuis soms op de tv hebben kunnen zien is expeditie Robinson weer begonnen maar omdat dat altijd veel te laat is en wij liever gaan slapen gaan wij dat gewoon naspelen dus 2/2 spelen we expeditie robinsonspel

Na een van de beste tv-programma’s spelen we een spel dat te maken heeft met een van de beste sportmannen die België ook gekend heeft : Eddy Merckx! Wij zouden denken dat België Nieuwmoer nog niet kent dus daarom gaan wij laten zien hoe snel snel wij zijn met het grote Eddy Merckx spel op 9/2!

Na al bijna een half jaar met jullie spelletjes te spelen ons te amuseren hebben wij ontdekt dat jullie soms vettige kindjes zijn en niet altijd even proper zijn daarom gaan wij jullie wc leren kuisen met het 16/2 wc Madammen spel zodat jullie vanaf nu het wc kunnen kuisen ( 😉 )

Zoals jullie al wel weten gaan wij van 6 augustus tot 11augustus ons super hard amuseren op kamp maar dat kan niet zonder voorbereiding! Daarom gaan wij 23/2 op leidingsweekend om voor jullie een top kamp voor te bereiden.

Nog 3kussen van jullie leiding
Elien, Berend en Anthony