Info i.v.m. nieuwe maatregelen

Beste ouders van onze leden,
Wellicht zagen jullie dat er weer wat wijzigingen zijn doorgevoerd binnen het jeugdwerk. Met de leidingsploeg en VB’s bedachten we een regeling om zo veilig mogelijk Chiro te kunnen geven.
*Aandachtspunten*
Alle leden kunnen weer naar de Chiro komen vanaf deze zondag 7 februari. We benadrukken wel nog eens dat indien een lid zich ziek voelt of een risico-contact heeft gehad, thuisblijven nog steeds de boodschap is. Daarnaast dient elk lid per week 1 hobby/sportactiviteit te kiezen.
*Inschrijven*
Vooraf inschrijven is sinds vorige zondag verplicht. Je stuurt in de Whatsapp-groep de naam van het lid door ten laatste de donderdag voor de Chiro om 19u. Tegen vrijdag 19u stuurt de leiding dan de groepsverdeling door voor die zondag (een groep splitst op in 2 als er meer dan tien leden zijn). We laten dan ook weten welke groep waar op of rond het terrein wordt verwacht.
*aankomen en vertrekken*
Elk groepje zal dus op een aparte plek aankomen en vertrekken zodat we onze bubbeltjes van 10 niet door elkaar halen. (!Er wordt niet zomaar tussen groepjes gewisseld!)
Leden uit de jongste groepen (Pagadders – Speelclub – Rakwi) mogen nog steeds aankomen om 14u en vertrekken om 17u. De oudste leden (Tito – Keti – Aspi) zien we graag verschijnen vanaf 13u30 en dragen, net zoals onze leiding, steeds een mondmasker.
Tot zondag!