Feestweekend 2023

IN ‘T KORT:
Vrijdag 22 september: Spaghettiavond + Beers From Hell
Zaterdag 23 september: Slupiler

◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈

IN ‘T LANG:

Vrijdag 22 september: SPAGHETTI-AVOND

Op vrijdag 22 september kunt u tussen 17u en 21u afzakken naar het terrein van Chiro Nieuwmoer om daar naar hartenlust spaghetti te komen slurpen met familie, vrienden, je jeugdbeweging en andere liefhebbers van deze Italiaanse kost!

Zijn de kinderen nog goed aan het ravotten of hebt u helemaal geen zin om naar huis te gaan nadat jullie magen gevuld zijn? Geen enkel probleem, ook daar zijn we op voorbereid: u bent altijd nog welkom in ons bruin café waar de bierliefhebbers onder ons zich in de 7e he(me)l zullen bevinden.
Wij organiseren namelijk een grote bierproeverij ‘Beers From Hell’. Meer dan veertig bieren zullen hierbij geschonken worden. Meer info op www.beersfromhell.eu of de facebookpagina https://www.facebook.com/events/301978972300478
Dit jaar is er ook de optie om je heerlijke pasta te komen ophalen op het Chiroterrein en thuis lekker op te smullen! Afhalen is mogelijk tussen 17u en 18u.

Spaghetti à volonté!🍝

Er is keuze uit spaghetti bolognaise en onze heerlijk pasta carbonara Sloepi (bechamelsaus, spekblokjes, champignons en erwtjes).
Voor de kleintjes €10
Volwassenen €12

Ook vegetariërs stellen we niet teleur, want voor hen hebben we een verse vegetarische saus in petto.
Jeugdbewegingen genieten van een actie als ze in uniform komen, en betalen slechts €10 per persoon.

Alles wordt vers bereid door onze lieve kokjes!
Schrijf je in door het formulier hieronder in te vullen: https://docs.google.com/…/1I6EnieWQoMxSmO84BmC8FYk…/edit
Inschrijven kan tot en met 15 september.

Vrijdag 22 september: BEERS FROM HELL

Een toog met 40 hele speciale bieren, daarvoor kan je ook tijdens het feestweekend bij Chiro Sloepi terecht. Op vrijdag 22 september van 19 tot 24u kan je in onze tent proeven van “Beers From Hell”!
Ongeveer de helft van de bieren wordt vernieuwd ten opzichte van 2022. De bieren zijn stuk voor stuk voor hun kwaliteit uitgekozen, allemaal de moeite om eens te proeven! Zoveel speciale bieren te proeven, dat vraagt om proefglaasjes! Zo kan je veel verschillende bieren proeven aan een schappelijke prijs en zonder te snel duivels zat te worden. We schenken standaard 15cl per bier, maar bij de duurdere speciallekes kan je ook om een half of 1/3 vragen. Er worden smaakbeschrijvingen voorzien van alle bieren, zodat je snel de goede keuze kan maken.
Met de medewerking van O.B.E.R. vzw, organisator van het Kerstbierfestival in Essen.

◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈

Zaterdag 23 september: Slupiler

Zoals atijd organiseren we de 2de dag van ons heus feestweekend Slupiler. DE tentfuif van Chiro Sloepi Nieuwmoer. Deze fuif is altijd heel gezellig en zeker en vast de moeite om eens te komen kijken. Meer info en namen van DJ’s vind je binnenkort op Facebook: https://fb.me/e/12KquXC32

◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈