Feestweekend 2020

IN ‘T KORT:
16-27e: Fotozoektocht
Vrijdag 25e: Quiz
Zaterdag 26e: Afhaal Spaghetti-avond + Bier-pakketten
Zondag 27e: Bar Sloepi + Chiro

◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈

IN ‘T LANG:
Vrijdag 25 september: QUIZ
De quiz voor vrijdag is helemaal volgeboekt! Bedankt aan iedereen voor het enthousiasme!

ZATERDAG 26 SEPTEMBER:
Ook deze quiz is helemaal volgeboekt! Bedankt aan iedereen voor het enthousiasme!

◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈

Zaterdag 26 september: AFHAALSPAGHETTI-AVOND
Normaal organiseren we jaarlijks onze overheerlijke spaghetti-avond en Beers From Hell. Dit jaar laten we deze evenementen doorgaan via een drive-in concept. Jullie kunnen onderstaande zaken bij ons bestellen en tussen 17u en 19u komen ophalen op onze Chiroterreinen.
• Spaghetti bolognaise
• Spaghetti veggie
• Spaghetti carbonara
• Lasagne
Deze gerechten kosten €12 per portie. Kaas, brood, boter en onze overheerlijke huisbereide chocomousse is bij alle gerechten inbegrepen.
Inschrijven via https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=PM_YMxQvwEia1l0oJVM2c0q-yDe_4AlOqZ1Fn6i-N9dUNDUxTjFaNjJEWUFaU1EyNUZXSlBJRTU4Qi4u
◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈

We bieden ook 3 verschillende bierpakketten aan. Deze kosten €16 per pakket, voor 2 pakketten betaal je slechts €30.
• Pakket Dodelijke Fruitbieren
• Pakket Brutale Blondjes
• Pakket Duivelse Streekbieren
Inschrijven via https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=PM_YMxQvwEia1l0oJVM2c0q-yDe_4AlOqZ1Fn6i-N9dUNDUxTjFaNjJEWUFaU1EyNUZXSlBJRTU4Qi4u

◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈

Zondag 27 september: BAR SLOEPI
Op zondag om 13u openen we deuren van onze gezellige BAR SLOEPI. Iedereen is welkom om gezellig iets te komen drinken. Voor de sportliefhebbers voorzien we ook een scherm waarop we het WK wielrennen zullen uitzenden. Voor de leden van de pagadders, speelclub en rakwi’s gaat de Chiro gewoon door van 14u00 tot 17u30.

◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈

Je kan dit jaar ook deelnemen aan onze heuse fotozoektocht (20 à 25 km). De fotozoektocht is verkrijgbaar in de Spar op Nieuwmoer voor €10 vanaf 16 september. De oplossing van de fotozoektocht kan je op zondag 27 september indienen bij BAR SLOEPI. Dit ten laatste om 15u30. In de loop van de namiddag maken we dan de winnaar bekend! Want de winnaar kan natuurlijk een leuke prijs winnen!

PS: gedurende het hele weekend houden wij rekening met de corona-maatregelen! Houden jullie het mee gezellig en veilig? Merci!