Beers From Hell : Back Alive!

Een toog met 40 hele speciale bieren, daarvoor kan je ook tijdens het feestweekend bij Chiro Sloepi terecht. Op vrijdag 22 september van 19 tot 24u kan je in onze tent proeven van “Beers From Hell”!
Hier vind je de voorlopige bierlijst.

De woeste stier van Slupiler was de inspiratie voor het thema “Beers From Hell”.  Bieren uit de hel dus, en wat zit daar dan zoal bij? Duvel, uiteraard, maar ook de tripel hop en de duivels lekkere 6,66. Verder weer helse klassiekers op de Belgische markt, aangevuld met binnen- en buitenlandse nieuwigheden en enkele exclusieve bieren. Uit de regio vind je bieren van de Hill Devils, Crow Mountain en Galea Craft Beers en uiteraard de 17,1% straffe Samhain van CyDraLe uit Zandvliet. De bierlijst is nog in ontwikkeling en zal hier ergens begin september weer verschijnen. Ongeveer de helft van de bieren wordt vernieuwd ten opzichte van 2022. De bieren zijn stuk voor stuk voor hun kwaliteit uitgekozen, allemaal de moeite om eens te proeven! Zoveel speciale bieren te proeven, dat vraagt om proefglaasjes! Zo kan je veel verschillende bieren proeven aan een schappelijke prijs en zonder te snel duivels zat te worden. We schenken standaard 15cl per bier, maar bij de duurdere speciallekes kan je ook om een half of 1/3 vragen. Er worden smaakbeschrijvingen voorzien van alle bieren, zodat je snel de goede keuze kan maken.
Een bodempje leggen kan uiteraard het best vanaf 17u op de Spaghettiavond in de grote tent! (Inschrijven tot 1 week op voorhand)
Inkom is gratis!

 

Met de medewerking van O.B.E.R. vzw, organisator van het Kerstbierfestival in Essen.