Verhuur Lokalen

!!OPGELET!! Wegens onzekerheden (corona) in verband met de bouw van ons nieuwe lokalen, worden deze tot en met ten vroegste mei niet verhuurd. Aanvragen voor in deze periode worden dus ook niet beantwoord !!OPGELET!!

Wij zijn bezig aan een nieuw gebouw maar geen nood er blijft steeds een gebouw met alle voorzieningen beschikbaar voor uw kamp/weekend!! Het lokaal van Chiro Sloepi is te huur voor weekends en kampen (tenten). Ons lokaal bestaat uit 5 lokalen, een keuken en sanitair. De maximum capaciteit van het lokaal bedraagt 30 personen. Voor kampen geldt een maximum capaciteit van 70 personen (een 40-tal in tenten). In de lokalen zijn stoelen en tafels aanwezig. Bestek, glazen, kommen, borden, ... neem je allemaal best zelf mee.

Prijzen Weekend

We hanteren volgende prijzen voor een weekend: * € 2,00 pp/pn met een minimum van € 40 pn; * Water en elektriciteit volgens actuele prijzen; * Fossiele brandstoffen: € 15 forfaitaire prijs; * Daarnaast wordt afval nog aangerekend volgens verbruik. Bij het invullen van het contract zal gevraagd worden om de volledige huurprijs + waarborg (€150) over te schrijven. Na het weekend wordt tenslotte een eindafrekening opgemaakt.

Prijzen Zomerkampen

We hanteren volgende prijzen voor een verblijfplaats tijdens de zomermaanden: * € 2,00 pp/pn met een minimum van € 120 pn; * Water, elektriciteit en gas volgens verbruik met de actuele prijzen; * Daarnaast wordt afval nog aangerekend volgens verbruik. Voor zomerkampen vragen we een voorschot van €750. Na het kamp wordt tenslotte een eindafrekening opgemaakt.

Locatie

Ons lokaar is gelegen op volgend adres: Chiro Sloepi Nieuwmoer Kroonstraat 2 2920 Kalmthout (Nieuwmoer). Het lokaal bevindt zich achter basisschool "De Maatjes". Ons lokaal ligt op een prachtig terrein met een mooie speelweide. Ons lokaal is ook gemakkelijk bereikbaar via het openbaar vervoer (trein + bus). In Nieuwmoer en haar omgeving vind je verder nog enkele natuurgebieden (Maatjes en Kalmthoutse Heide), bossen, zwembaden, ...

Chiro Sloepi Nieuwmoer weergeven op een grotere kaart

Wil je onze lokalen huren?

Ben je geïnteresseerd? Volg hieronder het stappenplan om onze lokalen te kunnen huren:

1) Stuur een mailtje naar chirosloepi.verhuur@gmail.com met onderstaande gegevens: * Naam * Adres * Telefoon/Gsm * Naam vereniging * Gewenste periode * Aantal personen U mag spoedig een antwoord van het verhuurteam ontvangen op uw aanvraag.
2) Ter bevestiging zal het contract u per mail worden toegestuurd. Het volledige huurbedrag en de waarborg worden ten laatste 10 dagen na ondertekening van het contract overgeschreven. Na het weekend of kamp wordt er een eindafrekening gemaakt. Hierbij wordt rekening gehouden met het werkelijke aantal personen, afval e.a. ...
4) Uitkijken naar een leuk weekend...