Spaghettiavond

Na het – toch wel overweldigende – succes van de vorige jaren, waagt Chiro Sloepi zich ook dit jaar weer aan een overheerlijke spaghetti-avond!

Op vrijdag 22 september 2017 kunt u tussen 17u en 21u afzakken naar het chiroterrein van Chiro Nieuwmoer om daar naar hartenlust spaghetti te komen slurpen met familie, vrienden, je jeugdbeweging en andere liefhebbers van deze Italiaanse kost! Zijn de kinderen nog goed aan het ravotten of hebt u helemaal geen zin om naar huis te gaan nadat jullie magen gevuld zijn? Geen enkel probleem, ook daar zijn we op voorbereid : u bent altijd nog welkom in ons bruin café waar de bierliefhebbers onder ons zich in de 7e hemel zullen bevinden. Natuurlijk zullen er ook nog andere dingen te verkrijgen zijn dan bier.

 

Spaghetti à volonté! Volwassenen betalen €12 voor een spaghetti bolognaise, voor de kleintjes rekenen we €8 aan. Ook vegetariërs stellen we niet teleur, want voor hen hebben we een verse vegetarische saus in petto. Alles wordt vers bereid door onze lieve kokjes!

Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar: 

Elien Willemsen of Inge Konings

Met volgende info: 

  • Naam
  • Aantal kinderen (€8)
  • Aantal volwassenen (€12)
  • aantal vegi's (€8/€12)

Hopelijk tot dan!

#ChiroNieuwmoerBouwt


by