Feestweekend 2020

IN ‘T KORT:
16-27e: Fotozoektocht
Vrijdag 25e: Quiz
Zaterdag 26e: Quiz + Afhaal Spaghetti-avond + Bier-pakketten
Zondag 27e: Bar Sloepi + Chiro

◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈

IN ‘T LANG:

Vrijdag 25 september: QUIZ
De quiz voor vrijdag is helemaal volgeboekt! Bedankt aan iedereen voor het enthousiasme!

ZATERDAG 26 SEPTEMBER:
Ook deze quiz is helemaal volgeboekt! Bedankt aan iedereen voor het enthousiasme!

 

◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈

Zaterdag 26 september: AFHAALSPAGHETTI-AVOND
Normaal organiseren we jaarlijks onze overheerlijke spaghetti-avond en Beers From Hell. Dit jaar laten we deze evenementen doorgaan via een drive-in concept. Jullie kunnen onderstaande zaken bij ons bestellen en tussen 17u en 19u komen ophalen op onze Chiroterreinen.
• Spaghetti bolognaise
• Spaghetti veggie
• Spaghetti carbonara
• Lasagne
Deze gerechten kosten €12 per portie. Kaas, brood, boter en onze overheerlijke huisbereide chocomousse is bij alle gerechten inbegrepen.

Bestellen is niet meer mogelijk!
◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈

We bieden 3 verschillende bierpakketten aan in het thema Beers From Hell. Deze kosten €16 per pakket, voor 2 pakketten betaal je slechts €30.
• Pakket Dodelijke Fruitbieren
• Pakket Brutale Blondjes
• Pakket Duivelse Streekbieren

Meer info over de bieren hier.
Bestellen is niet meer mogelijk!

◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈

Zondag 27 september: BAR SLOEPI
Op zondag om 13u openen we deuren van onze gezellige BAR SLOEPI. Iedereen is welkom om gezellig iets te komen drinken. Voor de sportliefhebbers voorzien we ook een scherm waarop we het WK wielrennen zullen uitzenden. Voor de leden van de pagadders, speelclub en rakwi’s gaat de Chiro gewoon door van 14u00 tot 17u30.

◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈

Je kan dit jaar ook deelnemen aan onze heuse fotozoektocht (20 à 25 km). De fotozoektocht is verkrijgbaar in de Spar op Nieuwmoer voor €10 vanaf 16 september. De oplossing van de fotozoektocht kan je op zondag 27 september indienen bij BAR SLOEPI. Dit ten laatste om 15u30. In de loop van de namiddag maken we dan de winnaar bekend! Want de winnaar kan natuurlijk een leuke prijs winnen!

PS: gedurende het hele weekend houden wij rekening met de corona-maatregelen! Houden jullie het mee gezellig en veilig? Merci!

Coronamaatregelen feestweekend Chiro Sloepi

Toegangsvoorwaarden

Ziekte
Personen die ziek zijn of de laatste 7 dagen klachten hebben gehad die aan een COVID-infectie doen denken, mogen niet deelnemen. Ook als er in de naaste omgeving (vb. partner, gezin) ziekte of ziektesymptomen zijn (geweest), wordt deelname aan de activiteiten tijdelijk verboden.

Risicogroepen
Het is en blijft belangrijk dat we bepaalde risicogroepen, die een hoger risico hebben op een ernstige COVID-infectie, blijven beschermen. Ouderen en mensen met een onderliggende medische aandoening bespreken hun komst naar het evenement dus best met hun behandelende arts.

Coronaverantwoordelijke
Brent Verrelst
04 76 01 61 23

Maatregelen op het evenement: