Feestweekend 2021

IN ‘T KORT:
Vrijdag 24 september: Spaghettiavond + Beers From Hell
Zaterdag 25 september: Slupiler

◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈

IN ‘T LANG:

Vrijdag 24 september: SPAGHETTI-AVOND

Op vrijdag 24 september kunt u tussen 17u en 21u afzakken naar het chiroterrein van Chiro Nieuwmoer om daar naar hartenlust spaghetti te komen slurpen met familie, vrienden, je jeugdbeweging en andere liefhebbers van deze Italiaanse kost! Zijn de kinderen nog goed aan het ravotten of hebt u helemaal geen zin om naar huis te gaan nadat jullie magen gevuld zijn? Geen enkel probleem, ook daar zijn we op voorbereid : u bent altijd nog welkom in ons bruin café waar de bierliefhebbers onder ons zich in de 7e he(me)l zullen bevinden. Wij organiseren namelijk een grote bierproeverij ‘Beers From Hell’. Meer dan veertig bieren zullen hierbij geschonken worden en er zal een boekje voorzien worden met info zodat je meer te weten komt over het bier dat je aan het drinken bent. Meer info op www.beersfromhell.eu of de facebookpagina https://fb.me/e/6C6LfpzVH
Spaghetti à volonté! Volwassenen betalen €12 voor een spaghetti bolognaise, voor de kleintjes rekenen we €10 aan. Ook vegetariërs stellen we niet teleur, want voor hen hebben we een verse vegetarische saus in petto. Alles wordt vers bereid door onze lieve kokjes!
Inschrijven kan tot en met zaterdag 17 september.
Zowel de Spaghetti-avond als Beers From Hell zijn enkel toegankelijk met een Covid-Safe ticket.
Alvast bedankt om mee te bouwen aan onze toekomst!

Vrijdag 24 september: BEERS FROM HELL

Een bruin café met wel 40 hele speciale bieren, daarvoor kan je ook tijdens het feestweekend bij Chiro Sloepi terecht. Op vrijdag 24 september van 19 tot 24u kan je in een onze tent proeven van “Beers From Hell”!
De bierlijst.
Zoveel speciale bieren te proeven, dat vraagt om proefglaasjes! Zo kan je veel verschillende bieren proeven aan een schappelijke prijs en zonder te snel dronken te worden. Er is een boekje voorzien met info over alle bieren, zodat je snel de goede keuze kan maken.
Inkom is gratis!
Een bodempje leggen kan uiteraard het best vanaf 17u op de Spaghettiavond in de grote tent!
Alle evenementen (Spaghettiavond, Beers From Hell, Slupiler) van het feestweekend zijn enkel toegankelijk met het Covid-Safe ticket.
Met de medewerking van O.B.E.R. vzw, organisator van het Kerstbierfestival in Essen.

◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈

Zaterdag 25 september: Slupiler

Zoals atijd organiseren we de 2de dag van ons heus feestweekend Slupiler. DE tentfuif van Chiro Sloepi Nieuwmoer. Deze fuif is altijd heel gezellig en zeker en vast de moeite om eens te komen kijken. Meer info en namen van DJ’s vind je binnenkort op Facebook: https://fb.me/e/12KquXC32

Toegang op Slupiler wordt enkel verleend aan mensen met een CovidSafe-Ticket.

◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈