Chirokamp 2016

Beste ouders en leden

 

Het chirojaar loopt alweer op zijn einde, maar niet getreurd… ook dit jaar staat er ons weer een fantastisch kamp te wachten in de diepe Ardennen! We gaan namelijk van 1 tot 11 augustus naar Meix-Devant-Virton! 🙂

 

Waar gaan we naartoe? Wie vertrekt wanneer? Hoeveel kost het? Hoe ziet een dag op kamp eruit? Blijf niet langer zitten met deze vragen! In je mailbox heb je een uiteenzetting van deze vragen ontvangen. Verdere nodige informatie zal in het kampboekje staan, die jullie na inschrijving krijgen.

 

Om de inschrijvingen vlot te laten verlopen, organiseren we voor de pagadders, speelclub, rakwi’s en tito’s inschrijvingsdagen. Dezen zullen doorgaan op drie momenten :

–       Vrijdag 27 mei 2016 tussen 19u en 20u in het lokaal

–       Zaterdag 28 mei 2016 tussen 19u en 20u in het lokaal

–       Vrijdag 1 juli 2016 tussen 19u en 20u in het lokaal

 

Inschrijven doe je door een van deze momenten naar de chiro te komen en de medische fiche te handtekenen. Indien er wijzigingen zijn gebeurd afgelopen jaar, moeten dezen zeker gemeld worden!

 

Voor de keti’s & aspi’s wordt er rondgegaan door de leiding zoals andere jaren.

 

Verder dient het inschrijvingsgeld ook gestort te worden op BE05 7331 2217 6075 voor 15/07/2016 met vermelding van de naam van het lid en de leeftijdsgroep waartoe het behoort. Als dit allebei is gebeurd is de inschrijving afgerond.

 

Indien u liever een huisbezoek wenst of zit met vragen, aarzel dan niet om de vraag te stellen! Dan kunnen wij er rekening mee houden.

 

Mis dit avontuur niet en ga met ons mee op kamp ! 🙂

 

Groetjes

De leiding

 

De groep die in 2015 op Chirokamp ging naar Bocholt!
De groep die in 2015 op Chirokamp ging naar Bocholt!