Een bruin café met wel 40 hele speciale bieren, daarvoor kan je ook tijdens het feestweekend bij Chiro Sloepi terecht.  Op vrijdag 25 september van 18 tot 24u kan je in een aparte tent proeven van “Beers From Hell”!

De woeste stier van Slupiler was de inspiratie voor het thema “Beers From Hell”.  Bieren uit de hel dus, en wat zit daar dan zoal bij? Een Duvel, uiteraard, met ook de ‘Tripel Hop’ en een op een bourbonvaten gerijpte versie, maar ken je ook ‘Duivelsbier’? “Satan”? ‘Helleketelbier’? ‘Hill Devil IPA’, ‘Dead Man’s Hand’ of ‘Demon Juice’? ‘Hel en Verdoemenis’, je zou er zowaar een ‘Murder” voor begaan.  We waken erover dat zowel de geïnteresseerde bierleek als de doorwinterde bierproever zijn smaak zal vinden. ‘Black Damnation’ nog aan toe zeg!

 

 

Via deze link kan je nog zien welke bieren er op de 1e editie geschonken werden, een update voor 2020 volgt begin augustus.

Zoveel speciale bieren te proeven, dat vraagt om proefglaasjes! Zo kan je veel verschillende bieren proeven aan een schappelijke prijs en zonder te snel dronken te worden. Er is een boekje voorzien met info over alle bieren, zodat je snel de goede keuze kan maken.

 

Met de medewerking van O.B.E.R. vzw, organisator van het Kerstbierfestival in Essen.