Beers From Hell

 

Zelfs in de hel kunnen ze niet lachen met Covid-19, al lijkt het virus daar rechtstreeks vandaan te komen. Omdat gezellig samenkomen om onze Duivelse bieren te proeven er voorlopig niet in lijkt te zitten gooien we het over een andere boeg. We bieden 3 bierpakketten aan waarmee u ons kan steunen, gaande van Brutale Blondjes over Duivelse Streekbieren tot Dodelijke Fruitbieren. Maak je keuze en bestel !

De woeste stier van Slupiler was de inspiratie voor het thema “Beers From Hell”.  Bieren uit de hel dus, en wat zit daar dan zoal bij? Onze keuze is dit jaar wat beperkter én u mag het thuis (met uw bubbel) opdrinken, want het Duivels Corona gooit roet in het eten om gezellig samen bieren uit de hel te degusteren.

Onze opperbierduivel stelde voor  jullie 3 pakketten samen van telkens 6 bieren. Kostprijs is 16 Euro per pakket. Bestellen doe je hier !

Brutale Blondjes:
Hellekapelle
Judas
Duvel
Lucifer
Satan Gold
Tête de Mort triple

Duivelse Streekbieren
Dead Man’s Hand
Murder (virgin)
Hill Devils Thirsty Mosquito
Kempisch Vuur Tripel
Smokin’ Wild (Galea)
Bossie Amber
Dodelijke Fruitbieren
Mort Subite Kriek Lambic
Mort Subite Oude Kriek 37,5cl
Barbar Rouge
Tête de Mort Red
Anarkriek   (Hofbrouwerijke)
(spook-)Kasteel Rouge

Afhalen van de bierpaketten (en de spaghetti – voor de liefhebbers – check de info hier) via een drive-in concept op zaterdag 26 september tussen 17u en 19u aan onze Chirolokalen (Kroonstraat 8). Om dit allemaal vlot te laten verlopen vragen wij om op voorhand uw totaalbedrag te storten op ons rekeningnummer BE05 7331 2217 6075 met vermelding van “SPAGHETTI + uw naam”

Met de medewerking van O.B.E.R. vzw, organisator van het Kerstbierfestival in Essen.