Beers From Hell : Back Alive!

Wat was dat zeg? Een hels jaar met afstand houden, mondmaskers en in uw kot blijven. We zijn superblij dat we dit jaar wel een feestweekend kunnen organiseren! We tarten misschien het noodlot, maar we gaan in september terug lekker proeven van bieren met duivelse namen na een lekker bord spaghetti. Na een geslaagde pre-covid-editie in 2019 en de bierpakkettenverkoop vorig jaar zijn we dit jaar terug live van de partij!

Een bruin café met wel 40 hele speciale bieren, daarvoor kan je dus op de vrijdag van het feestweekend bij Chiro Sloepi terecht. Op vrijdag 24 september van 19 tot 24u kan je in een onze tent proeven van “Beers From Hell”!
De woeste stier van Slupiler was de inspiratie voor het thema “Beers From Hell”.  Bieren uit de hel dus, en wat zit daar dan zoal bij? Duvel, uiteraard, maar ook de tripel hop in twee versies en de duivels lekkere 6,66. Verder weer Satan, Judas, Helleketel als klassiekers op de Belgische markt, aangevuld met nieuwigheden en enkele exclusieve bieren. Hier alvast de voorlopige bierlijst. Meer dan de helft zijn nieuw ten opzichte van 2019. Er is zelfs een bier van 26% bij ! Zeker de moeite om eens te proeven wat dat geeft. Als je de lijst bekijkt zie je dat het niet domweg 27 soorten Leffe of Grimbergen zijn, maar stuk voor stuk voor hun kwaliteit uitgekozen bieren.
Zoveel speciale bieren te proeven, dat vraagt om proefglaasjes! Zo kan je veel verschillende bieren proeven aan een schappelijke prijs en zonder te snel duivels zat te worden. We schenken standaard 15cl per bier, maar bij de duurdere speciallekes kan je ook om een half of 1/3 vragen. Er worden smaakbeschrijvingen voorzien van alle bieren, zodat je snel de goede keuze kan maken.
Een bodempje leggen kan uiteraard het best vanaf 17u op de Spaghettiavond in de grote tent! (Inschrijven tot 1 week op voorhand)
Inkom is gratis! Alle evenementen (Spaghettiavond, Beers From Hell, Slupiler) van het feestweekend zijn enkel toegankelijk met het Covid-Safe ticket.

 

Met de medewerking van O.B.E.R. vzw, organisator van het Kerstbierfestival in Essen.